7635 Pécs, Fábián B. köz 5. (72)336 524 (+36 20) 936 07 545
Ingatlan értékesítés, üdülő bérbeadás...
Ipari csarnokok bérbeadása és hasznosítása

WiFi használat feltételei

Tisztelt Vendégeink!

A WiFi szolgáltatás az alábbi feltételek betartása mellett vehető igénybe. A szolgáltatás használata és a jelszóval történő belépés az alábbi feltételek elfogadását jelenti.

  1. A szolgáltatás által biztosított sávszélesség jellemzően honlapok böngészésére, e-mailek fogadásra és küldésre, közösségi oldalak látogatására alkalmas. Multimédiás és hasonlóan nagy adatforgalmat generáló oldalak és alkalmazások (pl. filmek, zenék letöltése, video megosztó oldalak stb.) használatára kérjük a szolgáltatás ne használja.
  2. A Tutela Kft. lehetővé teszi az apartman vendégei számára, hogy külön díj fizetése nélkül, vezeték nélküli internetezési lehetőséget (WiFi szolgáltatást) vegyen igénybe. Tutela Kft. biztosítja a használathoz szükséges jelszót. Az Igénybevevő nem jogosult az Internet-hozzáférést harmadik személy részére továbbértékesíteni, ingyenesen átruházni, a jelszót átadni.
  3. Az Igénybevevő a szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe, és biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket.
  4. A Tutela Kft. nem tartozik felelősséggel különösen az Igénybevevő számítógépének esetleges meghibásodásáért, semminemű vírusfertőzésért, valamint a látogatott oldalakon található programok által esetlegesen okozott károkért. A Tutela Kft. nem tartozik felelősséggel továbbá a kapcsolatteremtés késedelméből, a kapcsolat-megszakadásból, a meghiúsult vagy hibás adattovábbításból eredő esetleges károkért.
  5. A Tutela Kft. nem tartozik felelősséggel különösen a szolgáltatást Igénybevevő általi jogellenes használatáért, illetve azokért a károkért, amelyek abból erednek, hogy az Igénybevevő olyan adatot, információt tárol vagy továbbít, amelyet jogosulatlanul szerzett meg, továbbá amelyekkel szerzői jogokat vagy egyéb jogszabályokat sért.

    A szolgáltatás használata és a jelszóval történő belépés a fenti feltételek elfogadását jelenti.


    Pécs, 2014. június 6.

 

Információkérés
Teljes név*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Captcha*: Mennyi tíz * hat?
Kérjük adja meg számmal!

Megjegyzés*:
 
   *A mező kitöltése kötelező
tutela.hu 2012 © Minden jog fenntartva!

Készítette: