7635 Pécs, Fábián B. köz 5. (72)336 524 (+36 20) 936 07 545
Ingatlan értékesítés, üdülő bérbeadás...
Ipari csarnokok bérbeadása és hasznosítása
Archívum

Hírek
Norvég iskolapélda - Egyre több oktatási intézmény épül Európában passzívház minőségben - A technológia révén 80-90 százalékkal mérsékelhető a fűtésigény
Passzívház minőségű önkormányzati iskola épül Dél-Norvégiában, az Arendal városhoz tartozó Saltrød városrészben, a legnagyobb norvég építőipari cég, a Veidekke Entreprenør kivitelezésében.
A hangulatról a Hanga Banda népzenei együttes gondoskodik!
Zenekarok és fesztiválozók figyelmébe!

2013. augusztus 11-én 21:00-kor (esőnap 2013. augusztus 15. 21:00) kerül megrendezésre a Rómeó és Júlia musical az Érsekújvári Rockszínpad előadásában Fonyódon a kikötőben a szabadtéri színpadon.

A program INGYENES! A szervezők mindenkit várnak sok szerettel.
2013. június 7-én délután 16 órától kezdődik a fesztivál gasztronómiai része, ahol az érdeklődők már megkóstolhatják a különleges és hagyományos ízvilággal készült pörkölteket: kakashere-, marhalábszár-, vörösboros szarvas-, csülök-, köröm-, zöldség-, tojás-, nyúl-, birka-, vargányás vaddisznó pörkölt, stb.
Nyaraljon a Kalaphegy Apartmanban és kupont adunk ajándékba, amely felhasználható az orfűi Aquaparkban és a magyarhertelenedi Termálfürdőben.
Nemzeti Dohánybolt kialakítására alkalmas Pavilon eladó!
Passzívház - sok tévhit él az emberekben a passzívház-technológiáról. A Passzívházépítők Országos Szövetsége weboldalán a remek összefoglaló található, gyakran ismételt kérdésekről. Összeállította Hegedűs Attila
okl. építészmérnöktől, minősített passzívház tervező:
Az épületek energiahatékonysági korszerűsítésében mérföldkő lesz a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia, amely még 2013-ban elkészül - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel.
A Kéknyelű szőlő Badacsony legősibb és egyben legnemesebb fajtája. A szőlőgazdák és a borbarátok annyira büszkék a szőlőre, hogy minden évben megünneplik virágzását.
Információkérés
Teljes név*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Captcha*: Mennyi egy * egy?
Kérjük adja meg számmal!

Megjegyzés*:
 
   *A mező kitöltése kötelező
tutela.hu 2012 © Minden jog fenntartva!

Készítette: